| by Azor Matusiwa | No comments

Roze herensokken

Zoekt u hippe roze herensokken? Kom voor diverse soorten betaalbare roze sokken naar Feetthis. Feetthis heeft de meest uitgebreide collectie gekleurde sokken. In deze collectie bevinden zich ook vele soorten roze sokken. Alleen al in onze casual collectie zult u roze sokken in vier tinten roze aantreffen.

Feetthis heeft zowel roze damessokken, roze herensokken als roze sokken voor kinderen. Alle sokken die u bij Feetthis kunt kopen zijn van uitstekende kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.

De sokken zijn vervaardigd uit een ademend materiaal, dat transpiratie snel op neemt en er zelfs na vaak wassen er nog mooi uit blijft zien. Ook hebben onze roze sokken een unieke pasvorm die erg prettig is bij het dragen.

Over Feetthis

Zoals veel goede idee├źn is Feet This ontstaan uit een gemis. Bij het kopen van een overhemd met een zacht rozekleur was er met geen mogelijkheid een set passende sokken te vinden.

Gewoon nette effen sokken maar dan in leuke kleuren. In het buitenland waren er wel alternatieven maar in Nederland nog niet. Zo ontstond het idee om ook voor de Nederlandse man sokken te ontwerpen. Wat is er immers leuker dan je eigen sokken te mogen ontwerpen.